Om

IMG_2307

Hej med dig.

Jeg hedder Lone Elisabeth Hjortshøj, er født i 1967, er gift med Hudson og vi har 3 piger født 1988, 1992, 1999. Desuden har vi 4 skønne børnebørn
Vi bor på en nedlagt landejendom, hvor jeg også har min klinik.

Jeg har altid været nysgerrig på og optaget af, hvordan vi kan gøre livet så godt som muligt, og min baggrund for at arbejde med terapi og hjælpe familier og par i trivsel er, at jeg min nysgerrighed og lyst til at finde nye måder, at løse problemstillinger på, i mange år har drevet mig til flere uddannelser indenfor området. Jeg er bl.a. uddannet socialpædagog, familieterapeut, supervisor, coach, psykoterapeut, spædbarns- og sandlegsterapeut, samt kostvejleder.
Jeg er uddannet Shadow Facilitator, og er meget optaget af de skygger vi bringer med os, bevidst eller ubevidst, men som alle kan have stor betydning for, hvor frit vi kan leve vores liv.
Jeg har altid været meget optaget af, måden vi mennesker er sammen på, hvilke mønstre og vaner der kommer til at påvirke vores måde at være sammen på og hvordan relationer kan styrkes og svækkes afhængig af vores reaktionsmønstre.

Jeg er drevet af, at hjælpe mennesker til at få et bedre hverdagsliv, om det så er i parforholdet eller familien.
Min store styrke er, at jeg er rigtig god til at observere samspillet mellem mennesker og kan derfor hurtigt sætte ord på uhensigtsmæssige mønstre og handlemåder. Jeg er meget kærlig i min tilgang, men jeg lover også at jeg siger højt hvad jeg ser, hvilket jeg også har erfaret hjælper bedst.

Jeg vil med glæde også hjælpe dig.
De bedste hilsner
Lone Elisabeth