Par

Parterapi:
Parterapi er en terapi, hvor begge parter i et parforhold er til stede sammen i terapien med henblik på at få hjælp til de problemstillinger der forhindre jeres trivsel.
I vil få arbejdet med jeres problemstillinger og jeg giver jer altid hjemmearbejde med hjem, da jeg ved, at det er tiden mellem sessionerne der er den vigtigste.

Jeg oplever også par der kommer når beslutningen om skilsmisse er taget. Her vil forældrene gerne blive gode til at samarbejde omkring børnene fremadrettet.
Dog oplever jeg par der har besluttet sig for, at gå fra hinanden og kommer på grund af samarbejdet, finder ud af, at de slet ikke skulle gå fra hinanden, men finde en anden måde at leve deres parforhold på.

Parudvikling:
Parudvikling er til jer der tager jeres liv og parforhold alvorligt. I synes, at jeres parforhold er ok. I har en hverdag I trives i, men I har også lyst til at lære hinanden endnu bedre at kende og udvikle jer sammen.
Nogen par er startet i terapi og fortsætter med at komme, da det giver god mening fortsat, at tage sig parforhold alvorlig hos en terapeut.
Der er stor forskel på, hvor stort et interval par kommer med, men det er typisk hver 3. – 6. måned.